✓ Gratis verzenden vanaf €100,- in Nederland
✓ Voor 17:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.
✓ Echt persoonlijk, orthomoleculair advies
✓ Nederlands product; alles is GMO-vrij
Wat is detox?
20 oktober 2021
30 Dagen detox in februari – Doe jij mee?
7 januari 2022
Wat is detox?
20 oktober 2021
30 Dagen detox in februari – Doe jij mee?
7 januari 2022

Als moeders van beide 3 kinderen weten wij als geen ander hoe fijn, maar ook hoe pittig een zwangerschap kan zijn. Het leek voor onze zwangerschappen allemaal zo vanzelfsprekend. Maar als je dan zelf zwanger bent of bevallen bent, dan besef je pas hoe bijzonder het is dat dit allemaal zo werkt en wat voor wonder ons lichaam toch is. Dat zet je toch aan het denken over wat je zelf kunt doen om zo je lichaam in een zo goed mogelijke conditie te krijgen! En dat is best veel – we helpen je daar graag mee!

De meeste dingen rondom de groei en ontwikkeling van je kindje gaan vanzelf. Alleen kun je jezelf en je kindje wel helpen om het zo optimaal en makkelijk mogelijk te laten gaan. Je lichaam werkt nou eenmaal zo dat alle voedingsstoffen eerst naar je kindje gaan en dan pas naar jou. En je hebt van een aantal stoffen meer nodig dan normaal. Wil jij zo fit mogelijk blijven in je zwangerschap en in de tijd dat je wellicht nog borstvoeding geeft? Dan kun je jezelf en je kindje ondersteunen met een aantal goede supplementen. Het beste is om hier al ruim voor je zwangerschap mee te starten.

De basis hierin is een goede multivitamine, speciaal voor zwangere vrouwen. Deze zorgt ervoor dat je geen tekorten oploopt en dat je kindje straks een optimale start heeft. Let op dat het volgende erin zit:
– Foliumzuur (min 400 mg!), in de vorm Quatrefolic. Foliumzuur draagt bij aan de ontwikkeling van het zenuwstelsel van het kindje. Dit verkleind de kans op een open ruggetje.
– Vitamine B12 – in de vorm van Methylcobalamine – deze kan niet los gezien worden van foliumzuur en draagt bij aan vele functies
– Zink – belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het kindje. Maar ook voor de moeder! Een tekort kan neerslachtigheid en huidproblemen opleveren.
– Choline – speelt een rol in de ontwikkeling van de hersenen. Je kindje krijgt dit via jou binnen in de buik, maar het is ook volop te vinden in moedermelk.
– IJzer – voor de placenta en aanmaak bloed van je kindje
– Vitamine D3 – nodig voor de opname van calcium uit voeding (opbouw skelet) en voorkomt en verkleint de kans op een aantal complicaties (zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging, laag geboortegewicht)

Extra dingen die je kunt doen:
????Omega 3: van belang voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de foetus. Heb je te weinig? Dan snoept je kindje jouw voorraad op. En die wil je niet op hebben, die heb je zelf ook nodig voor je brein, cholesterolgehalte en bloeddruk!
⚕️Bacteriemix: je kindje krijgt bij de bevalling jouw darmflora mee. Optimaliseer deze met een goede pre- en probiotica. Ook voorkomt dit dat je lastig naar het toilet kunt, een veel voorkomende zwangerschapskwaal.
????????Magnesium: voor extra energie en vermindering spierkrampen. Je lichaam heeft een verhoogde vraag naar magnesium tijdens je zwangerschap en in de tijd dat je borstvoeding geeft. Echt een aanrader om je niet zo gru-we-lijk moe te voelen!

Natuurlijk bevatten onze supplementen dit allemaal en van de beste kwaliteit! We hebben ze voor je gebundeld in een aantrekkelijk geprijsd voordeelpakket!

Wat gebruik je na je zwangerschap?

Geef je nog borstvoeding? Dan kun je gewoon doorgaan met de zwangerschapsmulti. Doe je dat niet, of ben je ermee gestopt? Dan is dat het moment om over te stappen op een normale multi. Het is slim om de eerste paar maanden een hoog gedoseerde multi te gebruiken, en na 2 maanden over te stappen op een normale multi.

Voor vragen of extra ondersteuning tijdens je zwangerschap of borstvoeding staan we je graag bij. Niet alleen voor supplementen, maar ook voor bredere onderwerpen, waaronder beweging, voeding, stress reductie. Ook als zwanger worden niet vanzelfsprekend voor je is, staan we je graag bij!

Comments are closed.