Wij zijn Tanja den Dunnen en Sabine Verhallen. Twee vrouwen met een grote, gezamenlijke droom.

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen om in hun kracht te staan. In 2016 hebben wij elkaar ontmoet in de praktijk van Tanja. Vanaf het eerste moment was er een klik en konden we uren praten over alles wat met orthomoleculaire therapie en leefstijl te maken heeft. En zo kwamen we erachter dat we veel dingen delen; een commerciële zakelijke achtergrond, beiden door schade en schande ontdekt welke ongelooflijke mogelijkheden er zijn om zelf aan het roer te staan van je energieniveau en balans, en beiden besloten het zakelijke roer om te gooien.

In 2020 had Tanja een idee, en dat hebben we in 2021 samen verder ontwikkeld. Dat zijn Natural Care Company en Natural Women Care geworden, wat wij samen vol energie op 1 juni 2021 lanceerden!

Met Natural Women Care richten we ons zoals de naam als zegt vooral op vrouwen. We focussen ons op 1-op-1 trajecten, community building en kennisdeling. En onze mooie, hoogwaardige supplementen zijn hier ondersteunend aan.
Met Natural Care Company richten we ons de samenwerking met therapeuten en incidenteel zetten we 1-op-1 trajecten in.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit, zijn leergierig en werken altijd vol passie. Tanja heeft jarenlange orthomoleculaire/ PNI ervaring en Sabine heeft naast veel sales en marketing ervaring ook de nodige orthomoleculaire opleiding en ervaring. En zo vullen we elkaar perfect aan om onze droom na te jagen.