Waarom samenwerken?

Als professional wil je het beste voor je klant. En daarom wil je ook alleen maar met de beste supplementen werken. Puur, natuurlijk, effectief, actief en daardoor goed opneembaar. Kortom, de producten die voldoen aan een hoge therapeutische standaard.

Maar ook wil je supplementen met eerlijke in-en verkoopprijzen én het liefst ook nog iets wat de klant bij jou blijft afnemen en wat dus niet overal verkrijgbaar is. Dit maken wij waar doordat wij geen multi level marketing bedrijf zijn, en onze supplementen niet verkrijgbaar zijn via (online) retail. 

Je kunt hieronder je gegevens achterlaten. Wij nemen contact met je op om de verschillende mogelijkheden tot samenwerken te bespreken. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. 

Welkom bij Natural Care Company!


Samenwerken?

1Is mijn bedrijf geschikt als verkooppunt?
We werken samen met diverse professionals. Dit zijn vooral orthomoleculair therapeuten, maar ook personal trainers, huidtherapeuten, kapsalons etc. Neem contact op en we kijken of er een match is!
2Welke vormen van samenwerking zijn er?
Er zijn diverse vormen mogelijk. We vertellen je hier tijdens een kennismaking graag meer over.
3Werken jullie met verplichte assortimenten?
Nee! We leggen niemand verplichtingen op. Per branche kunnen we natuurlijk wel adviseren, maar jij weet zelf het beste waar jouw klanten behoefte aan hebben.
4Wat is de minimale bestelhoeveelheid?
Wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheid. Orders vanaf 100 euro factuurwaarde verzenden wij gratis, en daaronder rekenen we 6,95 verzenkosten.
Registreer jouw B2B partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?